Обръщение на председателя на Студентски съвет към ИУ - Варна

Уважаеми колеги,

Добре дошли на официалния сайт на Студентски съвет към Икономически университет – Варна!

Казвам се Яна Гюзелева, 3-ти курс, специалност “Предприемачество и инвестиционен мениджмънт”, и съм председател на организацията. 

На първо място, бих искала да ви благодаря, че посещавате нашия сайт. Вие сте на правилното място!   Студентски съвет е единственият законов орган, който защитава вашите права и интереси! В тази връзка, аз и екипът на организацията бихме се радвали да ви бъдем полезни при възникнали въпроси, при наличие на различни по своя характер проблеми или при всякакви други ситуации.

И тъй като Студентски съвет е отворена към студентите организация, вие също сте добри дошли на общите ни събрания, а след всяко такова ще имате възможност да се запознаете с гласуваните решения на нашия сайт. Председателят на Студентски съвет ще има приемно време, в рамките на което ще може да излагате вашите проблеми или просто да споделите вашите идеи и впечатления, свързани с работата на организацията.

В началото на всяка академична година се провеждат избори за нови членове. Ще се радваме да бъдете част от нашия екип! В него ще имате възможност да придобиете нови и развиете съществуващите си качества. Но ако сте пропуснали тази процедура, не се притеснявайте – може да станете сътрудник в организацията по всяко време на годината. За целта е нужно единствено да се свържете с някой от нас. 

Студентски съвет организира също множество инициативи – форуми, научни конференции, публични лекции и много други. Ще се радваме да вземете участие в тях или просто да споделите вашите идеи и предложения за нови такива.

Бъдете винаги мотивирани, себекритични и никога не преставайте да търсите пътя към себеусъвършенстване!

И не забравяйте – ние сме винаги тук за вас, не се колебайте да ни потърсите: students@ue-varna.bg и ss.predsedatel@ue-varna.bg.

Очакваме ви!

 

С уважение,

Яна Гюзелева

Председател на Студентски съвет към Икономически университет - Варна