Новини Виж всички новини

"Game nights" в Икономически университет - Варна

Александър Славов
12 май 2022 15:08

Омръзна ви да се стресирате от предстоящата сесия? Единственото, което правите в последно време е да учите за тестове и изпити? Липсват ви обичайните развлечения? Е, това може да се промени! Елате и се забавлявайте заедно с нас! 

За да се завърнем от дългата почивка, наложила се поради извънредното положение, Гейминг клуб UE E-SPORTS към Икономически университет - Варна организира „Game nights” в добре познатата ни, оборудвана със страхотни гейминг конфигурации, зала в университета. Идеята на събитието е всяка седмица след 18:00ч., в един конкретен ден – четвъртък, всички любители геймъри, хора с интерес към ESPORTS, а и просто ентусиасти, да имат възможността да се съберат на LAN party и да поцъкат заедно. Всички студенти са добре дошли! 

Ние, от UE Esports Gaming Club се надяваме да успеем да превърнем това събитие в традиция, за да можем да се забавляваме и разнообразяваме заедно всеки месец. 
Aко и ти желаеш да бъдеш част от “Game nights”, не се колебай, а попълни анкетната форма за записване още сега: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSctuq7q_vP6eDlLKg9Sy65TLChHdREsGoAG2CQ1xRR9KlIkcA/viewform
Очакваме ви!