Новини Виж всички новини

BlackSeaChain 2022

Александър Славов
7 юни 2022 21:30

BlackSeaChain 2022 е форум, който свързва водещите блокчейн компании в България в органична екосистема, създаваща възможности за иновативни бизнес решения и успешни партньорства. Конференцията ще се проведе на живо, на 1-ви и 2-ри септември в хотел Интернационал Хотел Казино & Тауър Суитс на Златни пясъци.

В рамките на два дни над 30 презентатора  - топ блокчейн разработчици и представители на водещи блокчейн компании ще покажат своите най-успешни проекти и експертиза, трансформиращи бизнеса в прозрачна, децентрализирана и ефективна дигитална среда.

Презентациите ще бъдат на български и английски на две паралелни сцени с фокус върху:

  •  настоящето и бъдещето на децентрализираните икономика и финанси;

  •  предизвикателствата пред данъчната и законовата рамка даваща основание за тяхното правно съществуване;

  •  въведение в Web 3.0;

  •  създаване и приложение на на нови крипто портфейли;

  •  новата мания в света на криптовалутите - NFTs;

  •  иновативни решения със смарт контракти;

  •  интеграции между блокчейн технологиите, IoT и AI и още много интересни теми.

Конференцията е подходяща за блокчейн програмисти, софтуерни архитекти, бизнес предприемачи, адвокати, счетоводители, крипто ентусиасти, инвеститори, финансисти и всеки, който има интерес към приложението и разработването на блокчейн технологиите и техния огромен потенциал. 

Гостите ще могат да посетят и експо зона за блокчейн софтуер и хардуер с множество интересни демонстрации, NFT галерия, специален нетуъркинг обяд и коктейл парти в края на събитието. 

BlackSeaChain 2022  се организира от Quanterall в партньорството с LimeChain, Nexo, Ambire, INDUSTRIA Tech, Hack.bg, ReCheck, Bithope, Motion Software и weiChain. 

Повече информация за събитието можете да намерите на сайта: https://www.blackseachain.com