Полезно Виж всички новини

Study iT First

Весела Михайлова
21 септември 2015 22:45

Aко си първи курс и изучваш ИТ специалност в български университет, искаш да бъдеш сред най-добрите разработчици на софтуер, можеш да станеш част от програма „Study iT First“ на Фондация „Работилница за граждански инициативи“ (ФРГИ) и SAP Labs България. Програмата осигурява месечна стипендия в размер на 400 лева за две академични години, менторство и стаж по специалността.

Кандидатствай, като изпратиш попълнени формуляр за кандидатсване и декларацията към него, както и уверение от университета за записана текуща учебна година. Документите изпращай на електронен адрес konkurs@wcif-bg.org в срок до 15 октомври 2015 г.

Целта на стипнедиантската програма “Study iT First” на ФРГИ и SAP Labs България е да подкрепи мотивирани млади хора на ранен етап от тяхното обучение в бакалавърска степен, както и да улесни успешното им професионално развитие и реализация чрез консултиране, менторинг и възможност за стаж.

Включвайки се в програмата, ще подпомогнеш следването си с месечната стипендия в размер на 400 лв. в продължение на две академични години, ще придобиеш ключови ИТ знания, умения и работни практики със съдействието на личен ментор, специалист в сферата на софтуерната разработка, който ще ти помага в рамките на един час седмично през двете академични години и ще получиш възможност да стартираш своята кариера в SAP Labs България със стаж на непълен работен ден по време на лятната ваканция между първи и втори курс.

Кандидатствай от тук.