Новини Виж всички новини

Трето издание на Семинар по студентско самоуправление и развитие

Мария Манолова
9 април 2019 18:23

Уважаеми колеги,

Студентски съвет към Икономически университет - Варна има удоволствието да Ви покани да вземете участие в третото издание на Семинара по студентско самоуправление и развитие, който ще се проведе в периода 19 - 21.04.2019 г. в СОК "Камчия". Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Община Варна.

Лектори на семинара ще бъдат представители на академичното ръководство на Икономически университет - Варна, председателя на Националното представителство на студентските съвети, представители от бизнеса и др.

   Първата част от панела е насочена към ролята на студентското самоуправление при изграждане на личностни качества. Ще обсъдим възможностите за усъвършенстване на уменията, които биха подобрили шансовете ни за успешна реализация на пазара на труда. 
   
Втората част от семинара е изцяло насочена към развитието. Тук ще обърнем внимание на неусвоения личен потенциал, който може да е ключа към професионалния успех. Каква е значимостта на предприемачеството, дигиталните компетенции и иновации, меките умения и намирането на достатъчно време и ресурси за непрекъснато професионално развитие.

 

Кандидатстването е активно до 16.04.2019 г. (вторник), 23:59 ч. чрез следната апликационна форма.

С предимство ще се разглеждат кандидатурите на групови отговорници или студенти, членуващи в студентски организации/клубове в Икономически университет - Варна.

Между 17.04 и 18.04.2019 г. всеки, попълнил апликационната форма, ще получи обаждане или имейл за резултата от неговото кандидатстване.

Организаторите поемат всички разходи по транспорта, престоя и изхранването на одобрените участници.

ВАЖНО: Отпътуването от гр. Варна е предвидено за 14:00 ч. на обяд в петък, а връщането - в неделя след 13:00 ч. Осигурен е превоз. Ако не може да пътувате с него, следва сами да покриете транспорта си до СОК Камчия, като задължително трябва да присъствате в събота (20.04.2019 г.)

Всички присъствали на семинара ще получат сертификат за участие!