Новини Виж всички новини

Студентска научна конференция на Икономически университет - Варна

Антонио Хаджиколев
9 май 2018 12:54

На 15 и 16 май 2018 г. в зала 1 ще се проведе традиционната Студентска научна конференция на Икономически университет - Варна, в рамките на която най-добре представилите се студенти от отделните секции в рамките на прегледа на Студентската научна дейност през м. април ще имат възмжност да представят своите научни и практико-приложни разработки. Форумът е част от събитията, посветени на годишнината от основаването на Икономически университет - Варна.

В рамките на конференцията лектори ще бъдат г-жа Яна Вангелова - председател на Националното представителство на студентските съвети в Република България, и г-н Рун Совндал - изпълнителен директор на Fantastic Services. Представянето на външните гости ще бъде на 15.05.2018 г. от 09:10 ч., а изнасянето на докладите от страна на отличилите се студенти - от 10:10 до 13:30 ч.

Официалното награждане на отличилите се студенти ще се проведе на 16.05.2018 г. от 10:00 ч. Грамотите на призьорите ще връчи лично ректорът на ИУ - Варна - проф. д-р Пламен Илиев.

Събитието е отворено за всички студенти, преподаватели и служители, които проявяват интерес!

С пълната програма може да се запознаете на следния адрес.