Новини Виж всички новини

Студентски семинар по самоуправление

Глория Станчева
12 април 2017 12:04

Уважаеми колеги,

Студентски съвет към Икономически университет - Варна има удоволствието да ви покани да вземете участие в един изключително ползотворен семинар, посветен на темата за студентското самоуправление, който ще се състои в периода 21 - 23.04.2017 г. в СОК Камчия.

Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Община Варна и е в подкрепата на титлата "Варна - Европейска младежка столица 2017". Организаторите поемат всички разходи по транспорта, престоя и изхранването на одобрените участници.

Лектори на семинара ще бъдат представители на Министерството на образованието и науката (предстои потвърждаване), Националното представителство на студентските съвети и възпитаници на Икономически университет - Варна. Същите имат дългогодишен опит в областта на студентското самоуправление и ще споделят добри практики и виждания за по-ефективното управление и работа на студентските организации, ефективната екипна работа, организирането на събития и др.

Кандидатствай до 16.04.2017 г. /неделя/, 23:59 ч. чрез следната апликационна форма.

С предимство ще се разглеждат кандидатурите на групови отговорници или студенти, членуващи в студентски организации/клубове в Икономически университет - Варна.

На 18.04.2017 г. всички, попълнили апликационната форма, ще получат писмо с резултата от тяхното кандидатстване.

ВАЖНО: Отпътуването от гр. Варна е предвидено за 12 ч. на обяд в петък, а връщането - в неделя следобяд. Осигурен е превоз. Ако не може да пътувате с него, следва сами да покриете транспорта си до СОК Камчия, като задължително трябва да присъствате в събота /22.04.2017/.

Всички присъствали на семинара ще получат сертификат за участие.