Новини Виж всички новини

Вътрешен турнир по мини футбол на ИУ - Варна

Антонио Хаджиколев
28 октомври 2017 17:42

На 7, 8 и 9 ноември 2017 г. ще се проведе турнир по мини футбол, организиран от Студентски съвет към Икономически университет – Варна съвместно с катедра „Физическо възпитание и спорт“.

В турнира имат право да участват студенти от Икономически университет - Варна и Колеж по туризъм, записани за учебната 2017/2018 г. и вписани в регистъра на действащи и прекъснали студенти и докторанти. Без право на участие са студенти с картотека в професионален футболен клуб  (първа и втора професионална лига).

Отборите играят в състав 5+1, като всеки има право на до 4 резервни играчи (или общо записани до 10 играчи в един състав).

Всички мачове ще се проведат на територията на ОСРК „Младост“ – Варна на горепосочените дати в часовия диапазон от 10 до 15 ч.

Програмата и жребият на турнира ще бъдат определени на техническата конференция, която ще се проведе на 06.11.2017 г. (понеделник) от 13.00 часа в кабинет С-16 в Спортния комплекс на ИУ - Варна. Регистрационна форма на хартиен носител може да бъде попълнена на място и в деня на техническата конференция. Не е необходим предварителен медицински преглед.

Освен купа и медали, за най-добрите отбори са предвидени парични награди както следва:

  • първо място - 300 лв.
  • второ място - 200 лв.
  • трето място - 150 лв.

Най-добрият отбор ще има възможността да представлява университета в Купа "8-ми декември", организирана под егидата на Община Варна.

Отборите, класирани на призови места, ще получат грамоти, с които ще могат да кандидатстват за специална стипендия по проект “Студентски стипендии – фаза 1” (при условие, че студентът има успех по-висок от Добър (4.00) от предходия семестър и няма невзети изпити. Студентите, които са първи или пети курс, могат да кандидатстват от следващия семестър, при условие, че се реализира втора фаза на проекта).

С пълния текст на РЕГЛАМЕНТА може да се запознаете на следния адрес.

За допълнителна информация:

Катедра “Физическо възпитание и спорт”  ст. пр. д-р Димитър Димитров  
тел. 0882 164731
e-mail: dd_xero@abv.bg

Сътрудник към отдел „Спорт“ на Студентски съвет – Мария Димитрова 
тел. 0
886 426660
e-mail:  mariyakdd@gmail.com