Новини Виж всички новини

Innovator организира Startup From The Bottom 2018

Николай Янков
2 юли 2018 12:21


Иноватор организира стартъп конференция през юли

На 07.07.2018 Иноватор ще бъде домакин на еднодневна конференция под надслов Startup from The Bottom, ориентирана към бизнес средите, стартъп общността и хората, които желаят да стартират свой собствен бизнес или да станат част от иновативен проект. Място на събитието ще бъде залата за събития на Иноватор във Варна. Основната цел на изданието е да насърчи предприемаческото и новаторско мислене, представяйки успешни бизнес модели, споделяне на опит и ноу-хау.  

В серия от лекции, основателите на едни от най-вълнуващите стартъп компании в България ще разкажат как са превърнали своята идея и страст в успешен бизнес модел. Както разкрива заглавието на събитието – лекторите ще разкрият ключовите моменти и трудните уроци по пътя към успеха. Една лекция ще трае максимум 20 минути и 10 минути за Q&A (въпроси/отговори).  

Зад организацията на събитието стои екипът на Иноватор, споделено работно пространство за фрийлансъри, изобретатели и ентусиасти във Варна. Целта на организацията е да предостави среда и оборудване за мейкъри, предприемачи, техничари, хора на културата, занаятите и изкуствата, за да могат да разработват своите проекти, да създават прототип на продукт и да излязат на пазара за пръв път с малка партида.

Билети за събитието могат да се купят през сайта (https://innovator.bg/our-events/) на Иноватор. В страницата на Иноватор във Фейсбук можете да следите най-новото около конференцията, информация за лекторите на събитието и темите на техните лекции. На същата страница, както и на електронната поща на Иноватор hello@innovator.bg, можете да задавате своите въпроси.