Новини Виж всички новини

“Human Design" - Опознай своя вътрешен компас

Соня Начева
20 ноември 2017 21:48

Уважаеми колеги и приятели,

Студентски съвет към Икономически университет - Варна има удоволствието да Ви покани на лекция с гост-лектор Надежда Маринова на тема „Human Design - Опознай своя вътрешен компас”.

Събитието е посветено на Human Design - нова наука, синтезирала в себе си мъдростта на древните източни науки с достиженията на съвременната квантова физика. Тази наука е ценен инструмент за разбирането на човешката природа, която ни осигурява лесни, но ефективни начини да подобрим живота си, като намалим объркването, стреса и съпротивлението.

Всеки човек има уникален природен дизайн и вътрешен компас, който ни насочва към взимането на важните решения в живота ни. Основно представлява Вашият личен навигационен инструмент, който ни помага лесно и по естествен начин да постигаме целите си.

Как да се самонастроим адекватност, така че да сме в съгласие с автентичния си Аз и в същото време да бъдем гъвкави и адаптивни към житейската си ситуация?

На този въпрос ще ни отговори Надежда Маринова. Тя е дипломиран коуч и през последните 6 години дълбоко изучава и се развива активно в сферата на Human Design.

Събитието ще се проведе на 29.11.2017 г. от 19:00 часа в зала 220.

За участие е нужно да попълните данните си в следната апликационна форма (Срок за подаване на данни – до 28.11.2017г), като от тях ние ще изработим вашите индивидуални „Human design” карти.

Очакваме Ви!