Новини Виж всички новини

Българо-македонски младежки семинар „Shaping Our Common Future“

Глория Станчева
19 март 2018 17:13

Уважаеми колеги,

Институт за икономическа политика с подкрепата на Фондация „Ханс Зайдел“ България и в сътрудничество с Институт за социални изследвания имат удоволствието да Ви поканят да вземете участие в българо-македонски младежки семинар на тема „Shaping Our Common Future“.

Форумът има за цел да предостави възможност на младежи от двете държави да дискутират поактуални теми от дневния ред на Европейския съюз и на страните в региона на Югоизточна Европа – регионално сътрудничество, предизвикателства пред Европа и Европейския съюз, бъдещето на Западните Балкани и т.н. Също така участниците в семинара ще могат да доразвият своит е умения за работа в екип в рамките на предвидените интерактивни сесии. 

Семинарът ще се проведе в периода 12.04. - 15.04.2018 г. в комплекс Aurora Resort and SPA, гр. Берово (Република Македония), като в него ще се включат 15 младежи от България и 15 младежи от Република Македония на възраст между 18 и 27 години.

За българските участници е предвиден организиран транспорт от София до Берово на 12 април и от Берово до София на 15 април. Разходите за нощувки, храна и учебни материали се поемат от Фондация „Ханс Зайдел“ България. Участието в семинара не е обвързано с такса участие.

За да кандидатствате, моля попълнете следната апликационна форма.

Предварителна програма може да намерите ТУК.

Краен срок за кандидатстване: 17:00 часа на 30.03.2018 г. (петък)

Резултатите от селекционната процедура ще бъдат съобщени до 03.04.2018 г. по ел. поща.

Работният език на семинара е английски, като успешно преминалите обучението ще получат сертификат.

За допълнтелна информация:
Мариана Трифонова
Старши експерт Проекти, Институт за икономическа политика
E-mail: student_seminars@epi-bg.org
T: 02/952 29 47
M: 0878 494 202