Новини Виж всички новини

Записване за участие в проект "ABLE Mentor"

Николай Янков
10 октомври 2017 00:10

„ABLE Mentor“ е проект на Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE). За град Варна, той се организира от клуб „Млад предприемач“, Студентски съвет и Кариерен център към Икономически университет – Варна. 

Основна задача на програмата „ABLE Mentor“ е да свързва студенти и доказани професионалисти с ученици от горните гимназиални курсове в мрежа за споделяне на знания и опит.

Учениците и менторите се разпределят в екипи от по един ментор и един ученик, въз основа на общите им интереси. В рамките на три месеца те разработват собствен казус или проект, който може да бъде в сферата на предприемачеството, личностното развитие или социалните каузи.

В основата на „ABLE Mentor“ е залегнала концепцията за индивидуално менторство и изграждането на устойчива връзка на доверие между участниците във всеки един екип, а основна цел е повишаването на знанията и уменията на учениците.

Ако искаш да се включиш в програмата (като ментор или ученик), се регистрирай и попълни своя профил на www.ablementor.bg до 14 октомври 2017 г.