Новини Виж всички новини

Семинар "360 градуса лидерство"

Антонио Хаджиколев
11 март 2018 23:10

Студентски съвет и НПО "Студентски живот" организират 3-дневен семинар на тема "360 градуса лидерство".

Лектори на семинара ще бъдат Стив Симпсън и Тери Коул от Procter & Gamble Company. Събитието ще се проведе в периода 19 - 21.03.2018 г. в часовия диапазон от 17:30 до 20:30 ч. в зала 446 на Икономически университет - Варна. То е напълно безплатно и отворено за всички студенти и младежки в град Варна, които проявяват интерес. Не се изисква предварителна регистрация.

В рамките на трите дни ще бъдат разгледани следните теми: характер на лидера, действия на лидера, ефективната работа в екип, управление на собствения капацитет, самоуправление и DISC профили.

----------------------

Информация за лекторите

Стив Симпсън
Консултант, лектор, инженер

Стив е партньор в Global Leadership Partners, организация с нестопанска цел, която предоставя обучение по лидерство в международен мащаб. Мисията на организацията е да подготви амбициозни лидери, като използва обучение с най-високо качество, което популяризира подход към лидерството, основаващ се на ценностите и воден от целите.
Стив е работил 33 години в компанията Procter & Gamble. По време на кариерата си работи в областта на инженеринга, производството и покупки. Въпреки че работи в Синсинати, Стив има опит в стартирането на производствени мощности, което му позволявало да живее в Грийн Бей, Уит., Олбъни, Гуа и Кобе, Япония. Стив се е дипломирал в университета в Синсинати.
Кариерата на Стив включва редица различни позиции, включително такива, свързани с технологиите за системи за управление, управление на проекти, ръководене на стартъпи и международно консултиране за производства относно подобрения в надеждността и изпълнението. 

Тери Коул
Изпълнителен директор, Продуктово снабдяване 

Тери е технически директор на Procter & Gamble Company. В своята 30-годишна кариера той заема позиции в областта на производството, иновационния мениджмънт и инженеринг в бизнеса за бебешка грижа и красота. През последните 11 години Тери е ръководил големи инженерни групи в Съединените щати, в Азия и по света. Той има богат опит в развиващите се организации с цел постигане на отлични резултати и изграждане на възможности за бъдещето. Тери получава бакалавърска степен по Инженерна химия от Политехническия институт Ренселър в Трой, Ню Йорк, САЩ.
Интересите на Тери включват фитнес, триатлон, пътуване и пеене в хор. Той и съпругата му са живели в Китай и Сингапур и сега живеят в Синсинати, Охайо, САЩ. Той е сертифициран фирмен треньор и се радва да участва в развиването на лидери по цял свят.