Новини Виж всички новини

Форум „Кариери“ на 10 години

Мария Манолова
13 март 2019 11:00

Форум „Кариери“ се наложи като едно от най-успешните събития, които събират на едно място фирми от различни браншове, с цел предлагане на студентите на възможности за стаж и/или работа, а на работодателите – високоподготвени млади специалисти в областта на икономиката, управлението, туризма и информационните технологии. 

Форум „Кариери“ 2019 година ще се проведе периода 19 - 22 март в основната сграда на Икономически университет – Варна, ет. 1, Студентска улица. Събитието се организира екипа на сектор „Алумни и кариери“, Студентски съвет и мрежата за сътрудничество на ИУ-Варна с бизнеса - UEBN.

Акцентът на форум „Кариери“ 2019 г. е активната предварителна подготовка на студентите за успешно представяне на знанията и уменията им пред работодателите. За тази цел са организирани интерактивни обучения с едни от най-добрите представители от практиката. През тази година ще се осигури възможност за предварително представяне на работодателите и предлаганите работни позиции пред студентите, както и презентирането им в зала по време на форума. При интерес от страна на работодателя, ще се осигури персонално място за провеждане на интервю.

За повече информация и регистрация, моля посетете следния линк: 

http://forumkarieri.ue-varna.bg/